Здравейте,
Преди 4 -ри години имах наложено наказание - лишаване от свобода за срок от 2 год. - ефективно, което беше заменено с 4 -ри години изпитателен срок. Споразумението влезе в сила на 2-ри ноември 2007г. и ми изтече на 2-ри ноември 2011г. Нямам други провинения преди,по време и след изтърпяването на изпитателният срок. С други думи това ми е единственото престъпление.
От доста време не си бях вадил свидетелство за съдимост (по разбираеми причини ). Днес ходих до сградата на бившия Нотариат за да си извадя такова. Докато го попълвах видях, че има едно ново поле, което го нямаше преди 5 години. Става въпрос за полето - "Реабилитация по право". Можете да го видите на линка тук - http://www.srs.justice.bg/cdir/srs.just ... s/app1.jpg
Попитах служителката на гишето дали трябва да попълня това поле, но тя ми каза, че се оставяло празно. Свидетелството ми ще бъде готово в понеделник 14-ти ноември. Притеснявам се, какво ще пише в това поле и дали въобще ще пише нещо, както и какъв ще бъде статусът ми - осъждан/неусъждан?
Благодаря Ви предварително за отговора.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 17:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за свидетелството за съдимост след реабилитация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|