- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Правото да бъда информиран
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Правото да бъда информиран
Моето име е употребено в различни жалби до Началника на РПУ-то. Повечето са срещу мен и информацията в тях не е тайна за мен и не ми представлява интерес. Има обаче няколко жалби, срещу мои познати (не-роднини)в които фигурира моето име с намерение да ми бъде навредено. Всички те са съставени от един и същи автор. Подадох молба до началника на РПУ-то на основание закона за МВР и конституцията на РБ. Бях извикан от негов служител, който обеща да изпълни служебните си задължения така, че нищо да не разбера. Три месеца до тук пълно мълчание. Намерението ми е автора на свобоздите съчитения да обясни творческите си инвенции на Райония прокурор. Посъветвайте ме, как да достигна до касаещия ме обем информация. Посочил съм датите и темите. Благодаря предварително.
- rashko
- Потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|