- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
акт от КАТ за шофиране без книжка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
акт от КАТ за шофиране без книжка
Може ли да се съсътави акт от КАТ на собственик на МПС ако от блока съседите пуснат подписка, че сина му кара колата без книжка на 17г. СИна му не е спрян от КАТ, какви са правилата за пускане на подписка, задължително ли е домоуправителя да знае.? Разведени сме,а той още не си е сменил адресната регистрация, сина ми живее при мен, колата след развода остана на името на бившия мимъж, но обща собственост, сега е при нас колата. Това, което ми каза, че съседи пуснали подписка до КАТ, че сина ни кара колата на 17г без книжка. Казал му съсед. Занесли му акта в работата, ходил в КАТ, казали му да чака решение, а го глобявали 4 точки и 220.- лв. Дали не ме прави на глупачка. Моля за съвет, защото ми каза, че съседка написала, че сина ми и приятеля му като карали колата пушели наркотик. Какво да правя?
- svetlana54
- Младши потребител
Re: акт от КАТ за шофиране без книжка
svetlana54 написа:Може ли да се съсътави акт от КАТ на собственик на МПС ако от блока съседите пуснат подписка, че сина му кара колата без книжка на 17г. СИна му не е спрян от КАТ, какви са правилата за пускане на подписка, задължително ли е домоуправителя да знае.? Разведени сме,а той още не си е сменил адресната регистрация, сина ми живее при мен, колата след развода остана на името на бившия мимъж, но обща собственост, сега е при нас колата. Това, което ми каза, че съседи пуснали подписка до КАТ, че сина ни кара колата на 17г без книжка. Казал му съсед. Занесли му акта в работата, ходил в КАТ, казали му да чака решение, а го глобявали 4 точки и 220.- лв. Дали не ме прави на глупачка. Моля за съвет, защото ми каза, че съседка написала, че сина ми и приятеля му като карали колата пушели наркотик. Какво да правя?
Стегнете синчето. Говорете с него.
Дано не е късно.
Дори и нищожно малко истина да има във всичката тая неразбория - обърнете внимание.
Но и ДВАМАТА родители. Според мен е поизпусната работата, а и тинейджърът явно използва ситуацията.
Ма“ната им на парите и точките. Те са доста далеч и не са свързани с релния Ви проблем.
- glubomirov
- Потребител
Re: акт от КАТ за шофиране без книжка
Много благодаря
- svetlana54
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|