- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Благодаря
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля за съдействие
Доста сте загазила... Потърсете адвокатска помощ незабавно. ПО-важното е, че може да сезира прокуратурата за извършеното от Вас престъпление от общ характер: полагането на подпис вместо другиго в частен документ и употребата му за доказване на обстоятелства не е законно (най-меко казано...)....
- sunshine_75
- Потребител
Re: Благодаря
Гледам и не вярвам на... ушите си
Някой я светна да изтрие, че то си беше чиста форма документно престъпление. Леге артис !
... мен вече ще ме е страх да отида в банка .....
... и как само го каза ".... казаха ми, че няма проблем и аз я подписах .... "
Майко мила ....... А аз винаги съм си мислел, че за да работиш в банка е нужно да имаш поне малко обща юридическа грамотност, а и чувство за отговорност, някакво, минимално .....
Обаче като знам колко кредитни експерти съ-участваха в "лоши кредити", и как бързо се замогнаха ....
..... скапана държава
Някой я светна да изтрие, че то си беше чиста форма документно престъпление. Леге артис !
... мен вече ще ме е страх да отида в банка .....
... и как само го каза ".... казаха ми, че няма проблем и аз я подписах .... "
Майко мила ....... А аз винаги съм си мислел, че за да работиш в банка е нужно да имаш поне малко обща юридическа грамотност, а и чувство за отговорност, някакво, минимално .....
Обаче като знам колко кредитни експерти съ-участваха в "лоши кредити", и как бързо се замогнаха ....
..... скапана държава
- glubomirov
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|