- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наказание при дребна кражба
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
20 мнения
• Страница 1 от 1
Наказание при дребна кражба
Искам да попитам какво наказание се налага при дребна кражба /стоки до 20.00лв/ и какъв е реда и срока за това ? Благодаря предварително
- nasito
- Младши потребител
Re: Наказание при дребна кражба
nasito написа:Искам да попитам какво наказание се налага при дребна кражба /стоки до 20.00лв/ и какъв е реда и срока за това ? Благодаря предварително
наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години
- marek972
- Потребител
nasito написа:Искам да попитам какво наказание се налага при дребна кражба /стоки до 20.00лв/ и какъв е реда и срока за това ? Благодаря предварително
Освен ако не сте спестила нещо, и според зависи миналото ви на деец, глоба от 100 до 300лв.
marek972 написа:nasito написа:Искам да попитам какво наказание се налага при дребна кражба /стоки до 20.00лв/ и какъв е реда и срока за това ? Благодаря предварително
наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години
Трябва да знаеш нещо в повече- това е наказание, посочено, за квалифицираните състави. Или блъфираш- за да респектираш.
- Гост.
- Старши потребител
На marek искам да Благодаря специално ! мисля че този форум е за сериозни коментари !!!!
- nasito
- Младши потребител
Що пък на него?! Поли беше по-конкретна, въпреки че в мнението и проблясва хумористична нотка.
- dessys
- Потребител
На всички благодаря на тези с иронията и на тези с повечето конкретика !!!!
И все пак в каъв срок трябва да се наложи административното наказание, ще викат ли извършителя на разпит в полицията. Малко повече детайли за процедурата ако може да дадете...ако сте запознати )))
И все пак в каъв срок трябва да се наложи административното наказание, ще викат ли извършителя на разпит в полицията. Малко повече детайли за процедурата ако може да дадете...ако сте запознати )))
- nasito
- Младши потребител
Ще давате обяснения, цялата процедура е както при всяко извършено престъпление кражба, трябва да се изяснят всички факти и обстоятелства, а разликата е в приложението на чл. 194 ал.3 във Вашия случай, тоя пък ще Ви се размине с глоба, ама следващия път!?
- nk7702n
- Старши потребител
milf69 написа:До Nasito, не се вързвай на тъпите разсъждения в този форум! Тук по цял ден висят некадърни,гладни,злобни и всезнаещи "адвокати", които искат някой да им подаде дебелата пачка, но най-много ще дочакат дебелият! А относно твоят казус - не се притеснявай, отричай всичко, няма камери, заплашвали са те, нека те да доказват !?
Ей това ще да е най - правилният юридически издържан съвет, следвайте го и ще си решите всички проблеми!
- nk7702n
- Старши потребител
milf69 написа:До Nasito, не се вързвай на тъпите разсъждения в този форум! Тук по цял ден висят некадърни,гладни,злобни и всезнаещи "адвокати", които искат някой да им подаде дебелата пачка, но най-много ще дочакат дебелият! А относно твоят казус - не се притеснявай, отричай всичко, няма камери, заплашвали са те, нека те да доказват !?
Екстра... напълно разбирам защо ревете из темата за изпита за адвокати и младши адвокати - който го прехвърли е с корабни въжета, щото аз нямам цилиндри за този баир.
П.П. На питащата се извинявам за спама.
-
lexy21 - Активен потребител
Модераторът ще ти го измери- нямай притеснения.
Ако сте изнервен, ако имате проблем ( без оглед характерът му), ако се усещате неразположен - таете злобата у себе си и преди да решите, че тук е удачното място ( що за нелепа мисъл), за да излеете цялата си словесна агресия първом пребройте до 100.
Няма да се уморявам да сигнализирам модераторите- без оглед автора на поста. Не се интересувам от възпитанието ( липсата му) докато не ми го сведете до знанието...но ми додея да чета хъшлашки подмятания и грубовати изрази.
По темата- ще ви призоват, когато това стане ще дадете обяснения( ако ли все още не сте), и навярно ще ви съставят акт, после НП.
Накрая ( и да жалите) ще платите глобата.
Ако сте изнервен, ако имате проблем ( без оглед характерът му), ако се усещате неразположен - таете злобата у себе си и преди да решите, че тук е удачното място ( що за нелепа мисъл), за да излеете цялата си словесна агресия първом пребройте до 100.
Няма да се уморявам да сигнализирам модераторите- без оглед автора на поста. Не се интересувам от възпитанието ( липсата му) докато не ми го сведете до знанието...но ми додея да чета хъшлашки подмятания и грубовати изрази.
По темата- ще ви призоват, когато това стане ще дадете обяснения( ако ли все още не сте), и навярно ще ви съставят акт, после НП.
Накрая ( и да жалите) ще платите глобата.
- Гост.
- Старши потребител
milf69 написа:Хей Lexy21...
Сигурно Ви е трудно, а и лоботомията не лекувала, казават лекарите, просто премахвала мъчителната страна на някои симптоми при психични разстройства...
Инициаторката на темата вече получи отговори, няма да ги повтарям. Ще допълня само, за нейно успокоение, че налагането на тази глоба няма да бъде отразено в свидетелството й за съдимост.
-
lexy21 - Активен потребител
[quote][/quote]
Последна промяна milf69 на 18 Ное 2011, 14:11, променена общо 1 път
- milf69
- Младши потребител
Ей, аман от прости хора в този форум, и то в навечерието на 8 март, добре че научихме и нещо за един вид терапия, на някои хора дано да им помогне в отношенията с жените!
- nk7702n
- Старши потребител
doc03 написа::)
п.п. В свидетелството за съдимост - не. Само че хлопват доста кепенци. И това му е хубавото на 218б.
И кои кепенци точно хлопват, че ми стана интересно?
- silvi_82
- Нов потребител
Как ли ще го преживея?!
- silvi_82
- Нов потребител
silvi_82 написа:Как ли ще го преживея?!doc03 написа:Не казвам !
Все някак. Спокойно.
П.П. Само една препоръка, ако приемете. Не нарушавайте дишането, а от там и ритъма на сърцето.
-
Melly - Старши потребител
Прави впечатление,че всички участници в темата имат широки познания и по медицина.
П.п-въпросът ми беше риторичен,добре съм и с дишането и със сърцето,благодаря.
П.п-въпросът ми беше риторичен,добре съм и с дишането и със сърцето,благодаря.
- silvi_82
- Нов потребител
Простено ти е Доки, и ти прощавай, ако с нещо съм те наранила.
Усмихнат ден!
Усмихнат ден!
-
Melly - Старши потребител
Честит празник и от мен на всички всестранно развити личности с много интелектуален капицитет и прощавайте за натрупания от мен спам от срещите ми с прости и невъзпитани хора, дай Боже в скоро време да намалее броят им!
- nk7702n
- Старши потребител
"Надеждата е нещо добро, може би най-доброто от всички неща, а нищо добро не умира!"Стивън Кинг
- nk7702n
- Старши потребител
20 мнения
• Страница 1 от 1
|
|