Здравейте колеги,
имам следния казус :
НОХД с граждански иск, частично одобрен от съда.делото е от 1999г., влязла сила присъда от 2003г., мога ли да се позова на погасителна давност ?А може ли да се позова и на чл.87ал.2 ,на уважителни причини,не може ли да използвам "кризата"? Дали ще мине ?
- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
реабилитация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
реабилитация
Последна промяна antoan01 на 28 Юни 2011, 19:12, променена общо 1 път
- antoan01
- Младши потребител
Re: реабилитация
Колега( ?!?)- имам отговор на въпросът ви, но смятам, че за да го заслужите ви е нужен първо шанс да промените съдържанието на постнатото.
И спестете, моля, евентуално огорчението си към мен- наистина не ми "пука".
И спестете, моля, евентуално огорчението си към мен- наистина не ми "пука".
- Гост.
- Старши потребител
Да ти кажа чесно и на мен не ми пука ама те уважажам 4е си единствената отговорила кажи кое иска6 да сменя и го сменям няма6 грижи
пък си мисля 4е може пове4е хора да искажат мнение
знам 4е е тъпо ама:)
пък си мисля 4е може пове4е хора да искажат мнение
знам 4е е тъпо ама:)
- antoan01
- Младши потребител
пък и да ти кажа 4есно регистрина 2006 а се явява6 на изпит по семеино 2011 маи не си ми критерии
- antoan01
- Младши потребител
Простете...гледам да не се обаждам там,където не съм компетентен и не ми е работа....ама не се стърпях .До "Антоан1" или както се чете там...
Престанете,моля Ви...злобата не помага.Дреме и на Поли за твоя казус,
ветър я вее на бела кобила...и да има прависти,юристи,които иСкат да помогнат ,персоните като Антоанчо усират нещата...и мама му стара, аз мога да
си позволя да бъда не-грамотен ама същество,което се обръща към Вас с"колеги"
трябва да няма правописни грешки...или?? ,простете ама не се стърпях.
Моля да ме извините.
Престанете,моля Ви...злобата не помага.Дреме и на Поли за твоя казус,
ветър я вее на бела кобила...и да има прависти,юристи,които иСкат да помогнат ,персоните като Антоанчо усират нещата...и мама му стара, аз мога да
си позволя да бъда не-грамотен ама същество,което се обръща към Вас с"колеги"
трябва да няма правописни грешки...или?? ,простете ама не се стърпях.
Моля да ме извините.
Bardus rogo scire
- sta-nev
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|