начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

реабилитация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

реабилитация

Мнениеот antoan01 » 23 Фев 2011, 00:31

Здравейте колеги,
имам следния казус :
НОХД с граждански иск, частично одобрен от съда.делото е от 1999г., влязла сила присъда от 2003г., мога ли да се позова на погасителна давност ?А може ли да се позова и на чл.87ал.2 ,на уважителни причини,не може ли да използвам "кризата"? Дали ще мине ?
Последна промяна antoan01 на 28 Юни 2011, 19:12, променена общо 1 път
antoan01
Младши потребител

Re: реабилитация

Мнениеот Гост. » 30 Мар 2011, 20:57

Колега( ?!?)- имам отговор на въпросът ви, но смятам, че за да го заслужите ви е нужен първо шанс да промените съдържанието на постнатото.

И спестете, моля, евентуално огорчението си към мен- наистина не ми "пука".
Гост.
Старши потребител

Мнениеот antoan01 » 04 Апр 2011, 19:58

Да ти кажа чесно :)и на мен не ми пука :)ама те уважажам 4е си единствената отговорила :)кажи кое иска6 да сменя и го сменям :)няма6 грижи :)
пък си мисля 4е може пове4е хора да искажат мнение :)
знам 4е е тъпо ама:)
antoan01
Младши потребител

Мнениеот antoan01 » 04 Апр 2011, 20:02

пък и да ти кажа 4есно :)регистрина 2006 :)а се явява6 на изпит по семеино 2011 :)маи не си ми критерии :)
antoan01
Младши потребител

Мнениеот sta-nev » 04 Апр 2011, 20:29

Простете...гледам да не се обаждам там,където не съм компетентен и не ми е работа....ама не се стърпях :oops: .До "Антоан1" или както се чете там...
Престанете,моля Ви...злобата не помага.Дреме и на Поли за твоя казус,
ветър я вее на бела кобила...и да има прависти,юристи,които иСкат да помогнат ,персоните като Антоанчо усират нещата...и мама му стара, аз мога да
си позволя да бъда не-грамотен ама същество,което се обръща към Вас с"колеги"
:oops: трябва да няма правописни грешки...или?? :oops: ,простете ама не се стърпях.
Моля да ме извините.
Bardus rogo scire
sta-nev
Младши потребител

Назад към Наказателно право