- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как да докажа че не съм изнасилвач
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как да докажа че не съм изнасилвач
Правил съм секс с въпросното момиче ,но не и вечерта в която сме обвинени,има експертиза ,че сме я насилили -всъщност че е имало полов контакт ,която е направена възоснова на мед.свидетелство ,но нас не са ни подлагали на никакви експертизи,два месеца бях в следствен арест ,но бях пуснат под гаранция през 2002 г.сега имам семейство ,а ме грози затвор .Дайте съвет моля ви,момичето иска 12000 лв от тримата ,които сме обвинени ,но най лошото е ,че през този период съм бил и в условна .Може ли някой да помогне ,спешно ни трябва много добър адвокат в тази област.
- gerikrasi
- Младши потребител
Re: как да докажа че не съм изнасилвач
Няма да влезете в затвора, споко.
Пишете ми на лични и ще Ви помогна с каквото мога да се измъкнете .т.е. ще ви кажа какво да кажете в съда, за да променим или квалификацията( да я направим несъставомерна) или вината !
Пишете ми на лични и ще Ви помогна с каквото мога да се измъкнете .т.е. ще ви кажа какво да кажете в съда, за да променим или квалификацията( да я направим несъставомерна) или вината !
- advokat__nikolov
хАдвукат николов с двете клюмби написа:Няма да влезете в затвора, споко.
Правосъдното и Министерството на здравеопазването,както и образователното такова „предупреждават” на пазара е изпуснат недовършен продукт на родното висше образование,подвизаващ се под търговската марка-
®Адвокат Николов® Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници".
Употребата на този недовършен продукт е равносилна на потребата на този по-долу:
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Хахах, обаче не може да се отрече категоричността и самочувствието на адвоката с кльомбите.
- donchev
- Потребител
Ама и тримата ли сте я изнасилили, че нещо не разбрах ?!
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
От полов контакт до изнасилване има голяяяяяяяяяяяяяма разлика
- pokerman
- Потребител
Мога само да Ви кажа, че си струва да се притеснявате. Но когато човек търси не каква да е, а правна помощ би следвало да потърси адвокат и то с опит в наказателното право. Трябва да се знаят обстоятелствата по казуса, чийто разрешение се търси /кога, къде, с кого, как, защо и т.н./. Тези престъпления са специфични и по принцип трудно доказуеми, особено когато са допуснати пропуски и грешки в досъдебната фаза?!? При Вас исканата помощ е с много неизвестни, така че не чакайте, а потърсете квалифицирана помощ и то не за да Ви каже какво да казвате в съда, а да се обсъди законосъобразна, ефективна защита.
- dimitar1946
- Нов потребител
gerikrasi - обяснете на Адвокат Николов всичко на лични. След като ви помогне и вие се защитите в съда, спокойно можете да притичате до близката аптека и да си купите я вазелин, я лубрикант, щото в пандиза изнасилвачите хич не ги обичат.
Търсете адвокат, който се занимава с наказателно право. Ако трябва и от друг град да е. Парите не са толкова важни, когато става въпрос за затвор.
Адвокат Николов е студент по право в 3-ти курс. Не знае какво е дознание, преписка, прокуратура, предявяване на обвниение и т.н.
Търсете адвокат, който се занимава с наказателно право. Ако трябва и от друг град да е. Парите не са толкова важни, когато става въпрос за затвор.
Адвокат Николов е студент по право в 3-ти курс. Не знае какво е дознание, преписка, прокуратура, предявяване на обвниение и т.н.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Съгласна съм с колегите. Спешно ви е нужен квалифициран адвокат, но поне кажете от къде сте, за да може някой да ви насочи към име...
А до сега отдавна е следвало да сторите това- още през далечната 2002г...
п.п. На Николов ентусиазмът му е в повече...
А до сега отдавна е следвало да сторите това- още през далечната 2002г...
п.п. На Николов ентусиазмът му е в повече...
- Гост.
- Старши потребител
Аз пак ще си задам въпроса :
И тримата ли сте я изнасилили според нея ?! Има ли обинителен акт ? И ако има срещу кого е ? Само срещу вас или срещу тримата?
И тримата ли сте я изнасилили според нея ?! Има ли обинителен акт ? И ако има срещу кого е ? Само срещу вас или срещу тримата?
- pokerman
- Потребител
Прощете ,но пак продължавам да търся отговори ,който може би за някои нямат значение ,а за мен са жизнено важни.Отговора е да -i тримата за изнасилване поне беше,като в момента при мен остана само блудство , а сумата търсена ни под масата за да се оттегли вече е 7500лв,която едвали ще изчисти петното от името ми ,а и не желая дъщеря ми един ден да бъде заклеймена като детото на онзи който...За сега стискаме заби ,в момента съда ни определи гаранция от 1000лв ,заради неявяването ми на последното дело ,което последните месеци се отлага всеки път заради неявяването на 3-4 свидетели които по различни причини се намират в чужбина .преди извесно време изхтцата пледира и за тежки последици ,след случилото се ,като епилепсия която получила,но след направена експертиза беше доказано ,че няма някави увреждания и. т.н.Адвокат имаме ,и то добър ,но доста рядко си вдига тел ,поради заетост .И така сега ,как да докажа че не съм блидствал ,това вече е безумно сложно според мен .
Последна промяна consultant на 21 Апр 2010, 20:28, променена общо 1 път
Причина: кирилизация http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Причина: кирилизация http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
- gerikrasi
- Младши потребител
Утре пак старата песен ,на нов глас .Психиката ми се разби ,а за финансовото състояние просто няма да говоря .Гоце Делчев е региона ,в които се намирам.Има ли вариант да имаме различни адвокати ,и делото да не бъде тотално оплескано ,в момента това ми е въпроса.И някои може ли да ми даде инфо за адв.Мичев от София
Последна промяна consultant на 21 Апр 2010, 20:29, променена общо 1 път
Причина: кирилизация
Причина: кирилизация
- gerikrasi
- Младши потребител
внимавай!
сигурно има някои добри хора - адвокати
но по принцип ролята на адвоката е да те намери докато имаш страхотен проблем и докато си шокиран да ти обере парите - какви са тия 12 000 че "свалени" на 7500. това подкупи ли са, обезщетения ли, на кой ще ги плащаш, чрез кой, в какви документи ги пише, как са ги "свалили"
още нещо!
не е необходимо да доказваш че си невинен - ти си невинен до доказване на противното!
някой трябва да докаже че си виновен - ако има издадена фалшива епикриза на теб не ти трябва адвокат, а здрав разум - да разбереш защо е фалшива, как е издадена и така нататък.
не се шашкай и мисли.
сигурно има някои добри хора - адвокати
но по принцип ролята на адвоката е да те намери докато имаш страхотен проблем и докато си шокиран да ти обере парите - какви са тия 12 000 че "свалени" на 7500. това подкупи ли са, обезщетения ли, на кой ще ги плащаш, чрез кой, в какви документи ги пише, как са ги "свалили"
още нещо!
не е необходимо да доказваш че си невинен - ти си невинен до доказване на противното!
някой трябва да докаже че си виновен - ако има издадена фалшива епикриза на теб не ти трябва адвокат, а здрав разум - да разбереш защо е фалшива, как е издадена и така нататък.
не се шашкай и мисли.
- glasotnaroda
- Потребител
НЯМАТ шанс развратаджиите-в машината щом са ,са свършени
щом са нарушили условна-.....
атвокатите го знаят,ама си фантазират на обречените филми
щом са нарушили условна-.....
атвокатите го знаят,ама си фантазират на обречените филми
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
А условната Ви присъда "уж" по време на деянието за какво престъпление е била?
- nikiboy
- Потребител
Ако беше наел студентчето "Адвокат Николов" вече щеше да си забравил!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
andy70 написа:Ако беше наел студентчето "Адвокат Николов" вече щеше да си забравил!
Съществува ли такава вратичка в закона?
от gerikrasi на 15 Дек 2008 08:53 pm
Подобен проблем има и мой близък ,трима обвинени ,от които само единия действително е имал полов контакт с"жертвата" ,и въз основа на това експертизата постановява ,че е имало полов контакт с наличие на разкъсване на девствената ципа или без такова наличие.
А пък ако беше го направил още 2008г, вече щеше да обжалваш на трета инстанция
- nikiboy
- Потребител
трета Н-Я-М-ААААА ЗА НК
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Гледам и не вярвам на ушите си . Голямо шоу е станало.
Никой, ама никой не може да ви даде адекватен съвет, без да се е запознал с материалите по делото. Щом си имате адвокат, защо питате тук. Ако при следващата ви среща започнете да му давате акъл, как да си върши работата, ще си вдига още по-рядко телефона.....
??Какво трябва да означава това?
Нека ти внесат обвинителния акт в съда, пък разчитай на това
Никой, ама никой не може да ви даде адекватен съвет, без да се е запознал с материалите по делото. Щом си имате адвокат, защо питате тук. Ако при следващата ви среща започнете да му давате акъл, как да си върши работата, ще си вдига още по-рядко телефона.....
justmy написа:трета Н-Я-М-ААААА ЗА НК
??Какво трябва да означава това?
glasotnaroda написа:не е необходимо да доказваш че си невинен - ти си невинен до доказване на противното!
Нека ти внесат обвинителния акт в съда, пък разчитай на това
- nksuccess
- Потребител
двуинстанционно,те кво(не знаеш`щ` )
-
justmy - Потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|