А, не- работя ЗОП и за това точно возило обществена поръчка не е провеждана, така че не ме баламосвай.
Направи си сам справка в АОП ( регистърът е публичен, партидата е 01170 ) и ще го установиш ( отделно, като им гледам обявленията и информацията се питам аджеба сметната палата или АДФИ `що си затварят очите)
Темата е съща!- тоталното разхищение на бюджетни средства. Нивото само е различно.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 04:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пеналисти- има ли престъпление?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Пеналисти- има ли престъпление?
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Re: Пеналисти- има ли престъпление?
Аз подкрепям с две ръце стачката на МВР, не мога да се обяснявам все пак съм Иван, но това лято след престой в хирургия и операция аз бях жестоко пребит от 2-ма неизвестни (за мен известни) лица, ма аз съм каратист толкова бой съм отнесъл навремето по залите - ма добичета - не спряха да ме налагат - както и да е - е все пак съм на 42 години - това без полицаи сме за никъде - то добичето пие мастика и почва да разрушава галактиката.
Завчера подписах да прекратят преписката ама аз си ги знам. Районния инспектор ги сплаши по нашенски - то уроди, немам думи.
Аз подкрепям увеличаването на заплатите на МВР- служителите - е сега не знам откъде ще вземат пари - но аз не мога да си позволя да ме бият, газят, ръгат, плюят и да ме ЧСИ-истват е така.
В Германия няма лисици - странно - някой да е чул за еко-катастрофа.
Докато не изтребим - хуманно разбира се - под формата на висящи наказателни преписки - тези неандерталци - няма да се кротна.
Кайзерите на Германия ще се капичнат от смях пред нашите реалии.
Завчера подписах да прекратят преписката ама аз си ги знам. Районния инспектор ги сплаши по нашенски - то уроди, немам думи.
Аз подкрепям увеличаването на заплатите на МВР- служителите - е сега не знам откъде ще вземат пари - но аз не мога да си позволя да ме бият, газят, ръгат, плюят и да ме ЧСИ-истват е така.
В Германия няма лисици - странно - някой да е чул за еко-катастрофа.
Докато не изтребим - хуманно разбира се - под формата на висящи наказателни преписки - тези неандерталци - няма да се кротна.
Кайзерите на Германия ще се капичнат от смях пред нашите реалии.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|