начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Пеналисти- има ли престъпление?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Пеналисти- има ли престъпление?

Мнениеот bird_of_paradise » 08 Ное 2015, 12:28

:) А, не- работя ЗОП и за това точно возило обществена поръчка не е провеждана, така че не ме баламосвай. :wink:
Направи си сам справка в АОП ( регистърът е публичен, партидата е 01170 :) ) и ще го установиш ( отделно, като им гледам обявленията и информацията се питам аджеба сметната палата или АДФИ `що си затварят очите)

Темата е съща!- тоталното разхищение на бюджетни средства. Нивото само е различно.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Re: Пеналисти- има ли престъпление?

Мнениеот ivan_lawyer » 08 Ное 2015, 12:37

Аз подкрепям с две ръце стачката на МВР, не мога да се обяснявам все пак съм Иван, но това лято след престой в хирургия и операция аз бях жестоко пребит от 2-ма неизвестни (за мен известни) лица, ма аз съм каратист толкова бой съм отнесъл навремето по залите - ма добичета - не спряха да ме налагат - както и да е - е все пак съм на 42 години - това без полицаи сме за никъде - то добичето пие мастика и почва да разрушава галактиката.

Завчера подписах да прекратят преписката ама аз си ги знам. Районния инспектор ги сплаши по нашенски - то уроди, немам думи.

Аз подкрепям увеличаването на заплатите на МВР- служителите - е сега не знам откъде ще вземат пари - но аз не мога да си позволя да ме бият, газят, ръгат, плюят и да ме ЧСИ-истват е така.
В Германия няма лисици - странно - някой да е чул за еко-катастрофа.

Докато не изтребим - хуманно разбира се - под формата на висящи наказателни преписки - тези неандерталци - няма да се кротна.

Кайзерите на Германия ще се капичнат от смях пред нашите реалии.
ivan_lawyer
Старши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право