начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Управление на МПС без СУМПС

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Управление на МПС без СУМПС

Мнениеот nk7702n » 24 Юли 2013, 22:57

Весела тема сте заформили. :lol: Ми, катаджиите нали и те са хора... Ще отървете глобата един, два пъти, на третия или четвъртия ще има наказание. Само нещо да добавя, с течение на времето при осъществяване на деянието в едногодишния срок от наказване по административен или по съдебен път вече ще се появи нов размер на глобата, а именно - от 1000 до 5000 лева / чл. 78а /вр. с чл. 343в от НК , ама за това като му дойде времето. :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот amsterdama » 25 Юли 2013, 07:46

nk7702n написа:Весела тема сте заформили. :lol: Ми, катаджиите нали и те са хора... Ще отървете глобата един, два пъти, на третия или четвъртия ще има наказание. Само нещо да добавя, с течение на времето при осъществяване на деянието в едногодишния срок от наказване по административен или по съдебен път вече ще се появи нов размер на глобата, а именно - от 1000 до 5000 лева / чл. 78а /вр. с чл. 343в от НК , ама за това като му дойде времето. :wink:

Но това ще се случи , при второ спиране без СУМПС , в рамките на една година - или аз не го разбирам правилно ? :roll:
Добрите момчета отиват в рая , лошите момчета отиват в Амстердам !
Аватар
amsterdama
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 25 Юли 2013, 22:28

amsterdama написа:
nk7702n написа:Весела тема сте заформили. :lol: Ми, катаджиите нали и те са хора... Ще отървете глобата един, два пъти, на третия или четвъртия ще има наказание. Само нещо да добавя, с течение на времето при осъществяване на деянието в едногодишния срок от наказване по административен или по съдебен път вече ще се появи нов размер на глобата, а именно - от 1000 до 5000 лева / чл. 78а /вр. с чл. 343в от НК , ама за това като му дойде времето. :wink:

Но това ще се случи , при второ спиране без СУМПС , в рамките на една година - или аз не го разбирам правилно ? :roll:

Точно така, трябва да има наказание и да се извърши повторно нарушение.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот amsterdama » 25 Юли 2013, 22:46

Благодаря .
Добрите момчета отиват в рая , лошите момчета отиват в Амстердам !
Аватар
amsterdama
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право