6erifa написа:Очевидно само lexy21 знае като професионалист за какво става въпрос. От това което тя написа излиза че НЕ може единствено и само по свидетелски показания да бъде осъден човек. Ако не съм разбрал правилно ме поправете.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 15:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли да се произнася осъдителна присъда само на свидетелс
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Може ли да се произнася осъдителна присъда само на свиде
- izumeniq
- Младши потребител
Според мен ,цялото обвинение е опровергаване на версии и обикновено е тази която отговаря на всички въпроси.Предварително определена доказателствена сила няма.
Въпреки ,че не е изключено.
Въпреки ,че не е изключено.
-
Pause - Активен потребител
izumeniq написа:6erifa написа:Очевидно само lexy21 знае като професионалист за какво става въпрос. От това което тя написа излиза че НЕ може единствено и само по свидетелски показания да бъде осъден човек. Ако не съм разбрал правилно ме поправете.
Очевидно, Лекси е добър професионалист, но пък е очевидно и друго - Вие нищо не сте разбрал от това, което Ви е написала и се мъчите да си напаснете нещата, така че да получите отговора, който най - много желаете!
- nk7702n
- Старши потребител
Именно. На някои въпроси не може да се даде категоричен отговор с " Да" или " Не". Всичко зависи от събрания по конкретното производство доказателствен материал в съвкупност. Все пак, презумпцията за невиновност трябва да бъде оборена по категоричен и несъмнен начин с постановяването и влизането в сила на осъдителна присъда.
- nk7702n
- Старши потребител
колкото повече чета темата, толкоз повече си харесвам отговора на революшън
с него трябваше да се тури и край на спора, повдигнат от изпепеляваща любов към правото.
REVOLUTION написа:mrkiril написа:Може ли да се произнася осъдителна присъда само на свидетелски показания ? Без други доказателства само и единствено на свидетелските показания .
Доказателства ли са свидетелските показания ?
Да може!
Даже е желателно.
с него трябваше да се тури и край на спора, повдигнат от изпепеляваща любов към правото.
- Гост.
- Старши потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|