- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Газов пистолет-проблем
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Газов пистолет-проблем
А относно упражненията и целесъобразността, защо не, на човек понякога може да му се наложи да използва оръжие при самозащита.Не съм го решавала със сигурност, но кой знае, някой ден, може и да стане.
Последна промяна nk7702n на 06 Май 2011, 19:11, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
josefin написа:Еliana, наясно съм че човек мре трудно. Както и с факта че в нашата република вещо/и лице/а може да установи/ят невероятни обстоятелства с оглед материалния интерес
И аз съм наясно, за това май ще заложа на бомбите,ако се наложи,че на тези пистолети нещо им загубих вяра.... след днешния дебат.
- eliana
- Потребител
Мдам младо, потъврди ми се първоначалната хипотеза - Чукча не читатель.
Успех в забавленията с ГСО-то и умната при размахване - шири се мнение, че е най-лесния начин да си изпросиш нещо истинско .
Спирам, че темата достатъчно се оспами.
Успех в забавленията с ГСО-то и умната при размахване - шири се мнение, че е най-лесния начин да си изпросиш нещо истинско .
Спирам, че темата достатъчно се оспами.
- josefin
- Младши потребител
Обсъдихме някои неща ,които са интересни от гледна точка на криминалистиката и съдебните експертизи , така че все с нещо сме били полезни.
- eliana
- Потребител
Разсмя меееее!!!!
- eliana
- Потребител
Опасна баба - това на лека картечница ми прилича, ...,е какъв е калибъра , предавам се....
- eliana
- Потребител
На 11,43 прилича
- 1968
- Потребител
Като гледам кутията, лентата и патроните това категорично са патрони 7,62x54Ro6p. 1908, а оръжието вероятно е 40-мм гранатомет Beretta GLX-160
така че като цяло тази снимка е една яка подстановка
Има го и като подвесен вариант за натовската винтовка ARX-160 5.56x45
така че като цяло тази снимка е една яка подстановка
Има го и като подвесен вариант за натовската винтовка ARX-160 5.56x45
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
Като гледам размера на патроните спрямо мащабите на другите детайли ми изглеждат по-голям калибър.
- 1968
- Потребител
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|