- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно задължение към предприятие
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпрос относно задължение към предприятие
Не сте прочели внимателно написаното от мен по-горе и не сте разбрали смисъла. За това беше и поправката ,която направих, за да стане по-ясно .
- eliana
- Потребител
Напротив, прочетох - със или без поправката, твърдението Ви е невярно. От където и да се погледне.
П.П. Моля, не го приемайте като заяждане, защото не това е целта или намерението ми.
П.П. Моля, не го приемайте като заяждане, защото не това е целта или намерението ми.
-
lexy21 - Активен потребител
Благодаря на всички ви за съветите!Но вече толкова се обърках, че направо не е истина.Заради непредвидени обстоятелства, като рязко влошаване на здравословното състояние, човек може да си докара големи проблеми от всяко естество.Изведнъж се оказва задлъжнял и неспособен да работи - прикован на легло.Имам чувството, че тези проблеми породени от това задължение, няма да имат край.
- mitkoiliev75
- Младши потребител
да тук наистина стана доста сложно... беше ми интересно да следя темата но вече и аз се обърках...
-
dotsin - Нов потребител
Благодаря на всички които ми дадоха съвет и изказаха мнение!Желая ви всичко добро!
- mitkoiliev75
- Младши потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|