начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

Въпрос отностно марихуаната

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Въпрос отностно марихуаната

Мнениеот Гост. » 27 Яну 2012, 07:38

един недоволен purplehaze написа:....ДРЪН ДРЪН!.... Ама че измишльотина! .....не ме интересува дали разбирате от работата си, но за нещо от което си нямате никакво понятие, недейте да говорите! .....

Много люто, ама толкоз закъсняло, начи... :)

Драги ми недоволен гражданино, само за ваше сведение, закъснението ви е около.... 12г., когато една дузина капацитети са приели ЗКНВП, та в този ред на мисли- не знам какво работите, но все пак, когато онази дузина е казала- инкриминирам тези деяния (включили и конопа), ние юристите се съобразяваме, каквато и да е истината за канабиса. И така ще бъде до момента, когато "чудодейното" растение не отпадне от списъка.

п.п. Без да се обиждате, че няма да ви върна честитките, но мисля, че не бива да говорите за неща, които не разбирате. Не и в юридически аспект.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот purplehaze » 27 Яну 2012, 13:58

poli_g написа:
един недоволен purplehaze написа:....ДРЪН ДРЪН!.... Ама че измишльотина! .....не ме интересува дали разбирате от работата си, но за нещо от което си нямате никакво понятие, недейте да говорите! .....

Много люто, ама толкоз закъсняло, начи... :)

Драги ми недоволен гражданино, само за ваше сведение, закъснението ви е около.... 12г., когато една дузина капацитети са приели ЗКНВП, та в този ред на мисли- не знам какво работите, но все пак, когато онази дузина е казала- инкриминирам тези деяния (включили и конопа), ние юристите се съобразяваме, каквато и да е истината за канабиса. И така ще бъде до момента, когато "чудодейното" растение не отпадне от списъка.

п.п. Без да се обиждате, че няма да ви върна честитките, но мисля, че не бива да говорите за неща, които не разбирате. Не и в юридически аспект.

АХА! ЖАЛКО е, че уважаемия poli_g. не разбра и една думичка от това, което казах. Искате да кажете, че приемането на даден закон е в следствие от това, че е ДОКАЗАНО в следствие на НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, за изключително вредните последици от използването на горе посочения ''ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО'' 'наркотик' Сигурно аз съм бил заблудения! Не знаех, че приемането на я как беше? - ЗКНВП е равносилно на доказателство. Аз помолих да ми покажете къде е опитно ДОКАЗАНО ЧЕ Е ОПАСНА ЗА ЗДРАВЕТО, ЧЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ, ЧЕ Е КЛЮЧ КЪМ НАРКОТИЦИТЕ( че е доказано, че има връзка с бъдеще започване използване на наркотици), ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА РАК ОТ НЕЯ, ЧЕ СЕ УМИРА, ЧЕ Е ВРЕДНА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО и т.н и т.н., а вие ми носите закони!!

Вие не разбирате за водещата се пропаганда против въпросното растение и затова отговаряте с присмех на думите ми, обуславяйки се на даден закон, който вие приемате за достатъчна даденост за вредните последици от въпросното растение и искате да ми го втълпите в главата, но няма да стане, не и аз драги ми poli_g, друг може да заблудите, не и мен. И така за последно, че ви помоля за къде пише, че е научно доказано за гореспоменатите злини от него. Ами няма откъде да ми го покажете драги ми poli_g просто защото не съществува! И ако пак ми се върнете с горе посочените ЗКНВП, вече няма и смисъл да се разправям с хора като вас, защото: ЕТО ТОВА Е да кажеш на черното бяло!!!

Помислете като човек поне веднъж в живота си, а не като овца (без да се обиждате) и си помислите, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ли от законите, които се приемат са: справедливи, отговарят на действителността, не облагодетелстват политически интереси, а социални, не облагодетелстват индустриални интереси, а социални и т.н.

Не се паля толкова заради цялата тази ситуация, а заради пренебрежението, което такива като вас poli_g показва,т без да си направят труда да се информират за въпросната тема в случая за въпросното растение, а отново искат да покажат на бял свят, колко добър адвокат са и как щом бил приет даден закон, значи вяло трябва да приемаме, че това, което пише в него за въпросния обект е истина. ( в законите не пише за вредни последици, просто се издават заповеди) Много е лесно сляпо да следваш някого като овца, изисква се малко умение, да се откроиш от овцете. Може би знаете за фразата: “Незнанието е вратата към всички грехове”. Т.е. трябва не сляпо да следваш казаното от някого, а сам да учиш, да се образоваш.

Аз няма да се връщам повече на тази тема. Каквото имах да казвам го казах. Единствено ще ви посоча facebook страница, на която попаднах. Тя не е нито моя, нито на който да и е от моите приятели, но може би ще успее да отвори очите на някои от вас, ако не да променят мнението си за даденото растение, то поне да си оправят фактите преди да изрязяват мнение по въпроси, на които не са обърнали достатъчно внимание.

http://www.facebook.com/group.php?gid=8 ... 407&v=info

Колкото до заплахите, отправени от doc, нека господинa да ми покаже колко хора са умрели от марихуана и колко от алкохол. Колко полицаи са карали като тези

http://www.google.bg/#sclient=psy-ab&hl ... 98&bih=892

И не само полицаи разбира се. Но аз спирам, няма смисъл да се спори вече.
purplehaze
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 27 Яну 2012, 16:35

purplehaze написа:АХА! ЖАЛКО е, че уважаемия poli_g. не разбра и една думичка от това, което казах.....

Не, бе, разбрах прекрасно агитацията ти ( особено за как беше?- -ха, да!- лечебните свойство на канабиса :lol: ), ама пак ти казвам- говориш за неща, които ти не разбираш. Явно, въпреки интелекта, който прозира, думата "инкриминирам" за теб не означава нищо, защото всеки си мисли, че е едно прекрасно изключение от общоприетото и задължително за изпълнение правило.
Не съм консуматор и твоята лекция надали ще окаже изобщо влияние върху възприятията ми, но отново повтарям - кофти си адресираш недоволството. Промяната няма да дойде от Интернет форум, а от НС.
Както и да е- като ти харесва да се(си) палиш... не преча, ама не ми натрисай твоето мнение.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право