здравейте, за перфектно подправен подпис на документ,който не е копие,а оригинал,мисля да поискам химическа експертиза.някой наясно ли е каква е таксата на този вид експертизи?
Благодаря!
- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съдебно-химическа експертиза
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: съдебно-химическа експертиза
Наясно ли си какво е "подправен подпис"?
Дай повече подробности и може и да ти се отговори!
Дай повече подробности и може и да ти се отговори!
- kpts_
- Потребител
подпис,същият като моят.но който не съм подписвал аз-и не е копие,а оригинален документ.затова се интересувам,как стои въпросът със съдебно- химическа експертиза.
Благодаря!
Благодаря!
- gjngery
- Нов потребител
Плотер?
- ch3oh
- Активен потребител
Експертизата най-вероятно ще е криминалистична, не химическа.
За цената - около 100 - 300 лева първоначално. След изготвянето на справката-декларация може и да се увеличи. Това зависи от съда и няма устойчива практика.
За цената - около 100 - 300 лева първоначално. След изготвянето на справката-декларация може и да се увеличи. Това зависи от съда и няма устойчива практика.
- kpts_
- Потребител
предполагам във всеки град се правят такива криминалистични експертизи?аз мога да искам такава експертиза,нали,или само ако съдът реши,че е необходимо?понеже подписът е копиран от документ,който вдействителност съм подписал,и е поставен на друг документ и изглежда.... все едно сега съм се подписал.
- gjngery
- Нов потребител
Дай отначало, че стана сложно.
Дело ли водиш или предстои да заведеш, или нещо трето?!
Адвокат не ползваш ли?
Дело ли водиш или предстои да заведеш, или нещо трето?!
Адвокат не ползваш ли?
- kpts_
- Потребител
делото приключи с решение,че оставя без разглеждане искането ми да се върне трудовата книжка,въз основа на тази декларация с подписа,че съм си получил трудовата книжка.сега следва обжалване.та за това питам за тази експертиза,защото на последното заседание,съдът отхвърли желанието ми за такава.и мисля в частната жалба да искам такава експертиза.много сложни станаха нещата.не мога да докажа,че при положение съм си,,получил''трудовата книжка,каква е логиката да завеждам дело и т.н.и да си усложнявам живота.колкото до адвоката,той ми каза,че такива дела са недоказуеми и с две думи да се откажа.но на мен ми е много необходима,предстои ми пенсиониране,а няма как да докажа стажа си преди 1996г.и за това заведох дело.сам се явявах на заседанията.
- gjngery
- Нов потребител
Стажът се доказва не единствено с трудова книжка. Търси адвокат, занимаващ се с такива дела /трудови и осигурителни/.
За декларацията, която твърдиш, че не си подписвал, подай една жалба в прокуратурата.
За декларацията, която твърдиш, че не си подписвал, подай една жалба в прокуратурата.
- kpts_
- Потребител
БЛАГОДАРЯ,ЗА ОТГОВОРА.НО МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПУСНЕ ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА,СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА?СЛЕД КАТО СЕ ПУСНЕ ЖАЛБАТА ДО ПРОКУРАТУРАТА,ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ ОБРАЗУВА ДЕЛО.
- gjngery
- Нов потребител
Жалбата е за евентуално документно престъпление.
Делото си е отделно.
Нататък - с адвоката.
Делото си е отделно.
Нататък - с адвоката.
- kpts_
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|