Здравейте, ако е възможно, някой да ми разявни каква е процедурата и какви документи са необходими за трансфер на осъден българин в Англия за изтърпяване на наказанието в България?
Много благодаря предварително!
- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Каква е процедурата за преместване от английски затвор в Б-я
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Каква е процедурата за преместване от английски затвор в
Сложно е доста.
Трябва ви адвокат. Сериозното отношение към проблема предполага това.
Все едно да ми обяснява на мен някои тук заваряването на корпуса на атомна подводница.
Има работи, които не са за Интернет.
Трябва ви адвокат. Сериозното отношение към проблема предполага това.
Все едно да ми обяснява на мен някои тук заваряването на корпуса на атомна подводница.
Има работи, които не са за Интернет.
- svettoslav
- Активен потребител
Re: Каква е процедурата за преместване от английски затвор в
mellini написа:Здравейте, ако е възможно, някой да ми разявни каква е процедурата и какви документи са необходими за трансфер на осъден българин в Англия за изтърпяване на наказанието в България?
Много благодаря предварително!
Здравейте,
както каза колегата - нещата са си сложни. Не очаквайте някой тук да Ви изпише цял ферман от 10 страници ръководство "step by step".
-
teogeo - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|