Здравейте!
Случаят ми е следният:
Аз съм разведен и 2013г заминах за чужбина. След заминаването мй, бившата мй жена ме е осъдила на пробация заради забавени издръжки на непълнолетното ни дете. преди 6 месеца се прибрах до България и тогава на летището разбрах, че съм обявен за общо държавно издирване. След като ми дадоха призовката отидох в полицията и от там ме заведоха при пробационните и започнах изпълняването на присъдата, но след третия подпис заминах отново за чужбина където живея легално и наруших пробацията която ми беше за 8 месеца. Искам само да отбележа, че в чужбина имам ново семейство и малко бебе. Подадох молба за възобновяване на делото. Може ли да отпадне общодържавното издирване докато не излезне новото решение от Върховният съд? От Пробационните служби ми казаха, че е имало давностен период от 3 години, а аз за 6 месеца го изпуснах.Ако не се бях прибрал в България до края на 2016г ще ми е минал давностния период.
Какви са последиците за мен сега???
- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неспазване на пробация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|