Здравейте,
Управлявам служебен автомобил, на който дойде днес електронен фиш за превишена скорост заснето с мобилна радарна система за извършено нарушение по член 21, алинея 2 от ЗДвП, съответно автомобила се води на управителя на фирмата.
До сега съм нямал подобни нарушения, но възможно ли е да имам електронен фиш БЕЗ снимка?
В момента на нарушението може да ме е изпреварвала друга кола, може на това място, което са го писали да не това а да са ме засекли на друго, на което няма подобно ограничение на скоростта ????
Нямам против да си платя глобата стига нарушението да съм си го извършил аз.
Има ли смисъл да обжалвам този електронен фиш и от къде мога да си искам снимката - ако има такава, при положение, че фирмата е в Пловдив а нарушението е стано в Стара Загаора?
Предварително благодаря.
Поздрави
- Дата и час: 20 Ное 2024, 04:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Електронен фиш без снимка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Електронен фиш без снимка
При всички положения заявлението с иск за разглеждане на случая следва да го подадете до ОД на МВР Стара Загора
- lakavitsa
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|