начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Процедура за връщане на отнета книжка?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Процедура за връщане на отнета книжка?

Мнениеот spiders3 » 16 Юли 2015, 01:47

Здравейте,

Не знам дали поствам в правилния форум, но ако някой има някаква информация по въпроса с връщането на отнета книжка ще ми е от полза.

Случая е следния
на 21 септември 2014 ме спират и дрегера отчита 1.26, на кръвна проба 1.56
осъждат ме на 6 месеца пробация и 10 месеца без книжка, пробацията мина.
Следващата седмица на 21 или 22.07 ще ми изтече и наказанието за книжката.. До колкото разбрах трябва да отида на психо. Въпроса ми е мога ли предварително да се ява на този психо тест и направо другата седмица с него да отида да си взема книжката? До колкото четох в други форуми ( с по стари дати ) е трябвало първо да отида в КАТ, да попълвам някакви документи оттам да чакам една седмица и след това да се ява на този психо тест - дълга и широка..
spiders3
Нов потребител

Re: Процедура за връщане на отнета книжка?

Мнениеот chinchilla » 24 Юли 2015, 13:52

Можеш, иди на психо - важи 1 година. С него и бележка, че си платил акта, отиваш и си взимаш книжката,у когато му дойде времето
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Наказателно право