начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

законно ли е да ви водят до районното

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: законно ли е да ви водят до районното

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 20:52

.
Последна промяна mrkiril на 26 Юни 2012, 20:56, променена общо 1 път
mrkiril
Младши потребител

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 20:55

street написа:Психопатите сте вие!
Дето нямате работа и живота ви минава в нета... какъв съм бил аз , какъв бил док.. па вие сте много възвишени ли нещо???
и жалките сте вие драги мои, щото приноса си го давам всеки ден, за разлика от вас, приноса ми не е в нета ,а в реалността и приноса ми само за 1 месец е 3 осъдителни присъди по мои дела , които съм приключил не за 2 месеца, а за по 20 дни от образуването им, едната присъда е 8 месеца другите две по 3 години, тъй че за принос не ми говорете! и съм убеден .. не даже съм сигурен ,че в реалността повечето от пишещите "гении" тук са пълни мишоци .. едвааа едввааа забележими... може би дали единствено приноса си някой закоравял бандит да се измъкне сух.... на вас това ви е приноса, да вадите доказани престъпници от затвора и после да ходят и да грабят хората отново, приноса ви е да ходите в прокуратура и полиция да търсите връзки да си измъквате клиентите - това ви е приноса, нагледал съм се на лицемерни адвокатчета , много добре знам как стават нещата ... тъй ,че за моя принос айде по споко а?.. някакво си смешно сайтче няма как да определя някакъв си принос.. А лекси ,като си толкова много веща я кажи твоя принос какъв е ? Да пишеш в нета е май само... щото хората без работа седят в нета.. аз също съм го правил когато нямах, но сега имам и сядам "от дъжд на вятър" ама май вие киснете по цял ден и вечер тук...

"Трябва да имаме предвид, че служителите на МВР са онези, които тръгват по горещите следи. Следователят, прокурорът и съдията работят с папката. Хората от МВР се срещат с убития, ограбения, изнасиления, естествено е да имат професионална деформация. Разбирам изказването само като едно силно желание на ген. Борисов да се наказват престъпниците", разясни Филчев.
mrkiril
Младши потребител

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 21:45

mrkiril
Младши потребител

Мнениеот 111888 » 28 Дек 2014, 12:36

viking188 написа:е , да , ама утре мога и да се окажа на мястото на "тормозения" и някакви биологични единици , облечени с малко повече власт, с IQ доста под средното , да ме разиграват наляво-надясно , щото съм го погледнал накриво. Нима това е ЗАКОННО ?!
:shock:
111888
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право