- Дата и час: 20 Ное 2024, 09:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
фалшиво медицинско измислен инцидент
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
фалшиво медицинско измислен инцидент
Здравейге писал съм вече в този форум аз имам проблем с една психично болна комшийка която си измисля разни неща и пише системно жалби в полицията срещу мен въобразила си е че влизам в дома и я крада по 4 пъти на деноноция разиграва полицияга нямам проблем с тяхНо играта загрубя знаех си тя смени тактиката написала жалба че съм я бил и още какви ли не глупости извадиласи един документ от хирург и го приложила към жалбата аз го четох описал и е лека телесна повреда била бита в главата припадала с линейка я вземали глупости на търкалета само че в полицията няма такъв регистриран инцидент Те знаят че тя си измисля но с този документ тоест това Протокол за произшествие написан от хирург.с това може ли да ме съди незнам като сме малък град трябва ли да се вади съдебно медицинско И второ тя няма свидетели може ли без да е регистриран инцидент в полицията на този ден и без свидетели с този документ да заведе дело срещу.мен Тя е луда тази жена но полицията нямат законова пътека да я вкарат в психиятрия известна е в града с неините маний и измишльотини
- stauffenberg
- Нов потребител
Re: фалшиво медицинско измислен инцидент
Те знаят че тя си измисля но с този документ тоест това Протокол за произшествие написан от хирург.с това може ли да ме съди незнам като сме малък град трябва ли да се вади съдебно медицинско И второ тя няма свидетели може ли без да е регистриран инцидент в полицията на този ден и без свидетели с този документ да заведе дело срещу.мен Тя е луда тази жена но полицията нямат законова пътека да я вкарат в психиятрия известна е в града с неините маний и измишльотини
Леката телесна се преследва по тъжба на пострадалия. Може да подаде такава и без нито един документ/свидетел или друго доказателство - друг е въпросът как ще докаже твърденията си без тях. Вие все пак твърдите, че жената е написала жалба? Значи е възможно да е започнал процесът на "съдене". Това, което е описал хирургът е възможно да са действителни наранявания - просто може тя сама да си ги е причинила. Ако се стигне до съд и не ви осъди просто вие я осъдете в последствие
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|