- Дата и час: 20 Ное 2024, 17:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за пробацията
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за пробацията
Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?
- mstarx
- Младши потребител
Re: Въпрос за пробацията
забравих да напиша че е 8 месеца без обществено полезен труд.
- mstarx
- Младши потребител
mstarx написа:Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?
А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):
1.Отивам сутринта рано,още махмурлия,при служителя от пробацията и се почваме-бира,вино ракия,бира,вино,ракия.....
2.На обяд останалите служители се присъединяват към изтърпяването на наказанието и като се започне един обществено-полезен труд,та докъм 22-22.30..абе докато почне Славито, а счетоводителката отсервира скоростно и фнимателно
3.Следващата седмица бях на обществено-полезен труд,поправителен труд ...като без да искам,оказа се,че са ми прилоили и задължително заселване(така съм се маскирал по едно време с некакви Ора,та три дена в некакво село три патрулки не мое ме намерат...оти некой им казал,че при мене е останАла още ракийкьъ от предходното изтърпяване...и накрая ме намериа,де...па като се метнааме с онаа ми ти кумулация от кисели крастувици...,мааааалиииииии.....гипсирАл съм се като стрОшен кулен,ръзбийййш...
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:....А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):
1.Отивам сутринта рано,още махмурлия,при служителя от пробацията и се почваме-бира,вино ракия,бира,вино,ракия.....
Жестоко и несправедливо наказание! Само пиенье и ник'во мезе ! К'ъв е тоа съд бе, кви са тиа ора без капка човещинка така да те мъчат?!?
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
kuzdov написа:svettoslav написа:....А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):
Жестоко и несправедливо наказание! Само пиенье и ник'во мезе ! К'ъв е тоа съд бе, кви са тиа ора без капка човещинка така да те мъчат?!?
Аз пък се чудех понятието " пробация" откъде произхожда - дали не е от пробвам коя ракия е най - отлежала и кое вино е най - добро, или пък кое от изброените :ракия, бира или малко джоинт влияе най - много на човека за приповдигане на настроението и заформяне на неповторимо чувство за хумор!?
- nk7702n
- Старши потребител
На мен лично отчасти ми влияе една дама в съседния офис,не знам с какво точно се занимава откъм административната й дейност,но ни нам защо ми се струва,че нещата й откъм семейноправна гледна точка не са в необходимото лоно. Все ме гледа математически- "на "Пи"-три цяло и читернайси".Е,няма как да не скрия,че ми повдига самочЕствието,но нали съм скромно и морално момче .. ..Но пък като се замисля сигааа.... дали да не вземе пробация довечера
- svettoslav
- Активен потребител
http://www.lex.bg/news/view/44773
Съмнява ме точно Марковски да се изцепи,кога точно ВКС ще гледа делото.Така,както са го написали...то човек вече и преса да не чете... Не че не ръси бисери отвеме-навреме,а и двамата са картинка голяма(моите уважения за знанията и опита на големичкия иначе),но как така определи гледането на делото не ми е ясно.Сигурно има някакво обяснение.
П.П. Няма общо с темата,но ми фокусира фниманието.
Съмнява ме точно Марковски да се изцепи,кога точно ВКС ще гледа делото.Така,както са го написали...то човек вече и преса да не чете... Не че не ръси бисери отвеме-навреме,а и двамата са картинка голяма(моите уважения за знанията и опита на големичкия иначе),но как така определи гледането на делото не ми е ясно.Сигурно има някакво обяснение.
П.П. Няма общо с темата,но ми фокусира фниманието.
- svettoslav
- Активен потребител
" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!?
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!?
Така е,понеже винаги съм честен,-хвана ме! Затова-дръж ме здраво
- svettoslav
- Активен потребител
- svettoslav
- Активен потребител
На диска свири и учителя ми по гъдулка от школата - Кольо Лютов-мноооого добър мастър
- svettoslav
- Активен потребител
nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!?
"Куче, което лае - просо сънува!".... Демек - ще си ляга гладно ....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
kuzdov написа:nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!?
"Куче, което лае - просо сънува!".... Демек - ще си ляга гладно ....
+1 Точно това е верният отговор
- nk7702n
- Старши потребител
mstarx написа:Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?
Търпиш си всичко. С пробационния служител съставяте план, кога какво и как ще се търпи, съобразяват се обикновено със служебните и личните ти ангажименти. С напредване на времето, при липса на някакви провинения, срещите и подписите се разреждат, но общественополезния или безвъзмездния труд се изпълняват докрай, съобразно присъдата (споразумението и т.н.).
- ihuahu
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|