Добре,добре,да те не мисла,оти зимах да се притеснЕвам.Че и 350 евро ?!? Да не са те командировали при Цар Спиро в с.Кратуница.
Само той плаща толкова много за кратко време.Чак сега ще се поосъзнае
- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Европейска заповед за арест
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Европейска заповед за арест
Не се притеснявай. Такова зло кат мен лесно не се затрива ?
И не е м-анго Кире. Той плаща в долари, ама на предния си адвокат беше пробутал фалшиви
И не е м-анго Кире. Той плаща в долари, ама на предния си адвокат беше пробутал фалшиви
- glubomirov
- Потребител
glubomirov написа:И не е м-анго Кире. Той плаща в долари, ама на предния си адвокат беше пробутал фалшиви
Майтапиш се нали? Този е явно свръх-нагъл,ако си го е позволил.
- svettoslav
- Активен потребител
Опитах се да си мълча, ама като отворихте тема по този въпрос, не мога да не изразя мнение. Интересно кой е виновен, кой е повече корумпиран в системата на държавно устройство, съответно съдебна система, адвокатура... Как си обяснявате следната малка подробност - преди умишленото убийство в с. Катуница хората са подали жалба в полицията, че ги заплашват с убийство. Защо никой нищо не е направил, за да защити това младо момче? И вчера Любомира Бенатова се чуди защо полицията бездействала при протестите, и аз не мога да разбера....
Цялата система ни е сбъркана, това е.
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Опитах се да си мълча, ама като отворихте тема по този въпрос, не мога да не изразя мнение. Интересно кой е виновен, кой е повече корумпиран в системата на държавно устройство, съответно съдебна система, адвокатура... Как си обяснявате следната малка подробност - преди умишленото убийство в с. Катуница хората са подали жалба в полицията, че ги заплашват с убийство. Защо никой нищо не е направил, за да защити това младо момче? И вчера Любомира Бенатова се чуди защо полицията бездействала при протестите, и аз не мога да разбера....
Добре, полицията е виновна !
Колко време преди това е подадена жалбата ? Предния ден.
Какъв е срокът за проверка по жалбата ?
Как е заплахата - лично очи в очи. Как ще се докаже, без свидетели - няма да се докаже. Ще се повдигне ли обвинение - не.
Какъв е ефектът от предупреждение по чл.56 от ЗМВР - никакъв. (Рашкови имат над 20).
Каква санкция е предвидил законодателят при неспазване на предупреждението - никаква.
За какво е бил конфликта - не знам. Защо никой не се е намесил при инцидента - не знам. Защо момчето е застанало отпред - не знам. Защо бащата не е прегризал гръкляна на водача на МПС-то - не знам.
И нека Миролюба Бенатова да каже, какво според нея е трябвало да направи полицията - да застреля протестиращите, явно, така ли ? Едните казват, че полицията не се е намесила. Другите казват, че са прекалили. Фрашкано с недоволни от .... скапания живот. Това е.
Такива трагедии са ежедневие. Но тази е удобна в предизборно време. Протестите са предизвикани знаете от кого и с каква цел. А на организаторите им хич и не им пука за Ангел. Ама .... Заради Европа темата "ромска престъпност" е табу.
Лошото е, че тази смърт се ползва и се харчи от хора, които нямат грам съвест. И им дойде като по поръчка.
Този разговор няма да доведе до нищо позитивно.
- glubomirov
- Потребител
Никой не е казал еднозначно, че полицията е виновна, glubomirov! Честолюбието дотолкова Ви заслепява, че не можете да се вслушате в нищо друго. Всички вече са наясно, че беше повдигнато обвинение за заплаха срещу Кирил Рашков и че жалба има подадена на 23.09., за жалост няколко дни преди инцидента. Но основният проблем тук не е да се обиждаме едни други, адвокатът отървавал престъпниците, полицаят бездействал и т.н. Признавам, може изказването ми да е било доста емоционално, но в момента много хора са емоционални, ядосани, разочаровани заради протекциите на тази фамилия толкова години и беззаконието, просто в един момент чашата просто прелива. И сега в този момент хората вярват, че с тези протести ще се постигне положителна промяна. Съжалявам, не мога да приема, че това е ежедневие, не мога да бъда безразлична към такива брутални инциденти.
А защо полицията не е реагирала бързо, това, което се говори и се разпространява като обществено мнение, е, че просто не са обърнали внимание на жалващия се баща. Ей това наистина ме ядосва. Не е въпросът да кажа просто тоя и тоя е виновен, а наистина това да не се случва за в бъдеще. И как ще стане това? Именно като отпаднат тези политически протекции над тази фамилия.
А защо полицията не е реагирала бързо, това, което се говори и се разпространява като обществено мнение, е, че просто не са обърнали внимание на жалващия се баща. Ей това наистина ме ядосва. Не е въпросът да кажа просто тоя и тоя е виновен, а наистина това да не се случва за в бъдеще. И как ще стане това? Именно като отпаднат тези политически протекции над тази фамилия.
Последна промяна nk7702n на 28 Сеп 2011, 19:21, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
И още нещо - всеки човек си задава въпроси и търси отговор - нормален, разумен. Та, по отношение на ненамесата на полицията в началото на протестите, аз намерих своя отговор и той е предотвратяване на сериозни етнически конфликти, както и предпазване на самите полицаи от численото преимущество на протестиращите в с. Катуница. Това е мнението и на един Ваш бивш колега полицай, с когото днес си поговорихме. Аз уважавам всички професии, включително и полицейската работа.
- nk7702n
- Старши потребител
Тая вечер един циганин по телевизията много точно го каза.Какъв е тоя Цар Киро? Вие го направихте такъв,що трябва сички цигани да го отнесат.
И това е самата истина,един чисто криминален случай.При необходимост трябва тълпата да бъде отблъсната както следва.Никакви компромиси.Прав е Б.Б. в това отношение.
Съответно-не за такива убийства да се дават 20г. ЛС и след 12 да бъде пуснат предсрочно(пресен пример с гр.Ботевград-пуснали го щото станал примерен и се поправил Дори и 6.00 да изкара на кандидат-студ. изпит,не може да го пуснеш след 10-12г.,а трябва много добри психолози(професори,доценти) да изследват психиката на дееца,осъден за убийство,особено предумишлено).
В БГ така или иначе всичко си е през просото,а държавата си върви на "автопилот".
П.П. Няма никакво значение,че темата е друга,няма смисъл от отделна такава,пък и да има ,едва ли това е най-важното.
И това е самата истина,един чисто криминален случай.При необходимост трябва тълпата да бъде отблъсната както следва.Никакви компромиси.Прав е Б.Б. в това отношение.
Съответно-не за такива убийства да се дават 20г. ЛС и след 12 да бъде пуснат предсрочно(пресен пример с гр.Ботевград-пуснали го щото станал примерен и се поправил Дори и 6.00 да изкара на кандидат-студ. изпит,не може да го пуснеш след 10-12г.,а трябва много добри психолози(професори,доценти) да изследват психиката на дееца,осъден за убийство,особено предумишлено).
В БГ така или иначе всичко си е през просото,а държавата си върви на "автопилот".
П.П. Няма никакво значение,че темата е друга,няма смисъл от отделна такава,пък и да има ,едва ли това е най-важното.
- svettoslav
- Активен потребител
Другото интересно,което се очертава-ако е имало бездействие на длъжностни лица,по повод сигнала за заплахата преди това,което е станало едн от условията за смъртта(тоест ако се докаже,че при своевременна реакция това не би станало),това е не просто длъжностно нарушение,а и нещо много сериозно-"причиняване на смърт по непредпазливост" му отива много добре,смятам,с моето скромно мнение.
- svettoslav
- Активен потребител
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|