начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

акт от КАТ за шофиране без книжка

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

акт от КАТ за шофиране без книжка

Мнениеот svetlana54 » 29 Авг 2011, 22:42

Може ли да се съсътави акт от КАТ на собственик на МПС ако от блока съседите пуснат подписка, че сина му кара колата без книжка на 17г. СИна му не е спрян от КАТ, какви са правилата за пускане на подписка, задължително ли е домоуправителя да знае.? Разведени сме,а той още не си е сменил адресната регистрация, сина ми живее при мен, колата след развода остана на името на бившия мимъж, но обща собственост, сега е при нас колата. Това, което ми каза, че съседи пуснали подписка до КАТ, че сина ни кара колата на 17г без книжка. Казал му съсед. Занесли му акта в работата, ходил в КАТ, казали му да чака решение, а го глобявали 4 точки и 220.- лв. Дали не ме прави на глупачка. Моля за съвет, защото ми каза, че съседка написала, че сина ми и приятеля му като карали колата пушели наркотик. Какво да правя?
svetlana54
Младши потребител

Re: акт от КАТ за шофиране без книжка

Мнениеот glubomirov » 29 Авг 2011, 23:28

svetlana54 написа:Може ли да се съсътави акт от КАТ на собственик на МПС ако от блока съседите пуснат подписка, че сина му кара колата без книжка на 17г. СИна му не е спрян от КАТ, какви са правилата за пускане на подписка, задължително ли е домоуправителя да знае.? Разведени сме,а той още не си е сменил адресната регистрация, сина ми живее при мен, колата след развода остана на името на бившия мимъж, но обща собственост, сега е при нас колата. Това, което ми каза, че съседи пуснали подписка до КАТ, че сина ни кара колата на 17г без книжка. Казал му съсед. Занесли му акта в работата, ходил в КАТ, казали му да чака решение, а го глобявали 4 точки и 220.- лв. Дали не ме прави на глупачка. Моля за съвет, защото ми каза, че съседка написала, че сина ми и приятеля му като карали колата пушели наркотик. Какво да правя?

Стегнете синчето. Говорете с него.
Дано не е късно.

Дори и нищожно малко истина да има във всичката тая неразбория - обърнете внимание.
Но и ДВАМАТА родители. Според мен е поизпусната работата, а и тинейджърът явно използва ситуацията.
Ма“ната им на парите и точките. Те са доста далеч и не са свързани с релния Ви проблем.
glubomirov
Потребител

Re: акт от КАТ за шофиране без книжка

Мнениеот svetlana54 » 30 Авг 2011, 15:14

Много благодаря
svetlana54
Младши потребител

Назад към Наказателно право