начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

Моля помогнете какво да направя

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете какво да направя

Мнениеот byffer » 30 Апр 2011, 01:38

Здравейте на 16г от град Варна съм и имам проблем днес по време на училище имах спречквания с 2ма 19 годишни след купища заплахи как щели да ме причакат след училище и да ме пребият това стана както си седях в голямото междучасие единия беше засилен към мен не очаквах че ще ме нападне той без да говори почна да ме бие удари ме по окото зави ми се свят и паднах след което последваха много удари по гърба корема и лицето за радост от цялата случка само ми посиня веждата и се наду вмомента както ходя и изеднаж ми се завива свят и и незнам къде сам та въпроса ми е какво мога да направя срещу тези биячи да си изкарам медицинско да ги съдя? и аз незнам защото казаха че ще има продалжение на случката която стана днес благодаря предварително
byffer
Нов потребител

Re: Моля помогнете какво да направя

Мнениеот doxa » 30 Апр 2011, 09:28

1/ Незабавно уведоми родителите си,
2/ Изкарай си медицинско свидетелство,
3/ Сигнализирайте в полицията и уведомете директора на училището,
4/ Може да подадете тъжба за извършените деяния.
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот Гост. » 30 Апр 2011, 14:31

Незабавно отивай на лекар :idea: - това завиване на свят и загуба на памет е лоша индикация.
Правните проблеми после- здравето ти е по-важно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот street » 30 Апр 2011, 17:53

Поли е права...
според мен хич не е добре дето ти се вие свят след това...
може би си получил мозъчно сътресение или комоцио, и не помниш...
първо се оправи , но не забравяй за медицинското , те са големи т.е. пълнолетни и най-малко за лека телесна повреда може да заведеш частно дело срещу тях..
но здравето е на първо място..
Сам няма да можеш да водиш делото , някой от родителите ти ще трябва да заведе дело и да упълномощи адвокат за целта ...
Аватар
street
Потребител

Назад към Наказателно право