начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

възстановяване на срок

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

възстановяване на срок

Мнениеот pampers » 08 Мар 2011, 21:07

здравейте, имам следния казус:
подадох жалба срещу наказателно постановление на КАТ. Не успях да се явя на делото пред РС поради служебна ангажираност с ВНОХ дело, като депозирах писмено становище и молба да бъде разпитан един свидетел /искането за разпита му бе направено и с жалбата, но така и не беше призован/. По време на заседанието свидетелят ми не е бил допуснат до разпит. В отговор същия ден изпратих молба за възобновяване на производството поради сл.ангажираност като представих доказателства затова и факта, че свидетелят ми не бе допуснат до разпит. Това стана ноември месец, като до днес нямахме информация за някако развитие по въпроса. С изненада днес установихме, че има издадено решение по делото, което е влязло в сила.
проблема идва от следното - съобщение за решение не е пристигало до момента, но въпреки това решението е влязло в сила и от КАТ искат книжката - как трябва да постъпя? Искам да подчертая, че адрес за призоваване е даден адреса на кантората. Да подам жалба за възстановяване на срока за обжалване или да постъпя по друг начин, за да се възползвам все пак от правото на обжалване пред Адм.съд? Моля за съвет как да постъпя тъй като не съм се сблъсквал с подобно безумие на РС в малките населени места
pampers
Младши потребител

Назад към Наказателно право