начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

ИЗ РАЗНИ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ

Дискусии на тема съдебната власт в България

ИЗ РАЗНИ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ

Мнениеот brianna » 01 Авг 2007, 15:04

Предлагам на всички колеги за размисъл част от съдебно решение, а именно:
"Впрочем съдът ще отбележи между другото, че въззиваемият следваше да направи добре сметките си още в самото начало, а не да прибягва до обжалвания на отказа на административен орган да възстанови собствеността му върху отчуждения му недвижим имот и да ангажира себе си, общината и съда с процедури, за които в последствие ще съжалява."
brianna
Младши потребител

Мнениеот divain » 01 Авг 2007, 15:30

:shock: :shock: :shock:

:D :D :D !
divain
Потребител

Мнениеот divain » 01 Авг 2007, 15:36

Без коментар !

А може ли "междувпрочем" :wink: да дадете повече подробности какво всъщност е провокирало съда да направи подобно "отбелязване " :lol: ?
divain
Потребител

Мнениеот brianna » 02 Авг 2007, 08:31

И мен лично ме учуди, тъй като в съдебното заседание съставът не показа някакво отношение. Дори ми изглеждаше, че решението няма да е в наша полза. И все пак жалбоподателят или по-точно съпругата му целеше да установи, че имотът, който е бил даден като обезщетение е станал в някаква идеална част СИО и по тази причина, молбата за отмяна на отчуждаване, подадена от съпруга й не е могла да породи действие.
brianna
Младши потребител

Назад към Съдебна власт