- Дата и час: 20 Ное 2024, 20:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
http://sadebnapraktika.com/content/vks- ... g-i-1979-g
Повод за това е противоречивата практика на съдилищата при конкуренция между наказателна и административно-наказателна отговорност във връзка с правилото ne bis in idem.
Повод за това е противоречивата практика на съдилищата при конкуренция между наказателна и административно-наказателна отговорност във връзка с правилото ne bis in idem.
- peacemakerbgg
- Младши потребител
Малко извън темата - докато 660 човека се тъпчат в една зала, нечии дъщери започват работа в пресцентъра на прокуратурата: http://www.segabg.com/article.php?id=752895 . Да ни е честито, колеги!
- iurist_s_napyni
- Младши потребител
Това е колеги! Търсят себеподобни и ги намират! Така ще е, няма как да се променят нещата! Всеки, който не е от тях не го допускат! Няма какво да се направи! За това излитащите самолети са по - пълни от кацащите и на терминал две е пълно с млади хора, които са отчаяни от всичко, което се случва и търсят по - добър живот извън границите на милата ни корумпирана и пропита с некадърници родина!
Последна промяна ani_2607 на 27 Май 2015, 17:15, променена общо 1 път
- ani_2607
- Младши потребител
ani_2607 написа:Това е колеги! Търсят себеподобни и ги намират! Така ще е, няма как да се променят нещата! Всеки, който не е от тях не го допускат! Няма какво да се направи! За това излитащите самолети са по - пълни от кацащите и на терминал две е пълно с млади хора, които са отчаяни от всичко, което се случва и търсят по - добър живот извън границите на милата ни коропмирана и пропита с некадърници родина!
корУмпирана
- taipan
- Потребител
Добре, защо не кълвете сега,а ревете? Има хора, които се счупват да кълват точно в този момент! Утре ще ви бият с 20 стотни и пак ще ревете! НЕ съм защитникът на вселената, но мисля, че който се труди ще успее! Сега дали всичките места са спазарени не знам, за София е много вероятно! Но ако някой наистина го иска ще се справи, дори и в Диарбекир за начало!
- miko_pk
- Потребител
taipan написа:ani_2607 написа:Това е колеги! Търсят себеподобни и ги намират! Така ще е, няма как да се променят нещата! Всеки, който не е от тях не го допускат! Няма какво да се направи! За това излитащите самолети са по - пълни от кацащите и на терминал две е пълно с млади хора, които са отчаяни от всичко, което се случва и търсят по - добър живот извън границите на милата ни коропмирана и пропита с некадърници родина!
корУмпирана
хахаха благодаря, че видяхте една печатна грешка хахаха Страхотна наблюдателност Дано да сте разбрали и смисъла на написаното! Стига да не сте богоизбран разбира се А ако сте от ония там, които ни тъпчат им кажете да се осъзнаят, че скоро няма да има кой да си плаща данъците и глобите /в момента от друго не постъпват пари в държавната хазна/ в България! Това от своя страна ще доведе до липса на средства за жалките им заплати!
- ani_2607
- Младши потребител
Аниии, много бърза метаморфоза???
19.04.2015
27.05.2015
19.04.2015
ani_2607 написа:Колеги, ако това наистина е вярно е пълно безобразие!Този, който или които са го направили трябва да се засрамят от постъпката си! Нека този път ВСС се вземат в ръце и да направят необходимото за честно и прозрачно провеждане на конкурса! Ако наистина сте видяли тази ситуация и не се вземат необходимите мерки, нека уведомим за случилото се и да потърсим правата си! Още от самото начало ли трябва да позволяваме на измамниците сред нас да успяват и да ни мачкат!
27.05.2015
ani_2607 написа:Това е колеги! Търсят себеподобни и ги намират! Така ще е, няма как да се променят нещата! Всеки, който не е от тях не го допускат! Няма какво да се направи!
- teo_31
- Младши потребител
Малко ми трябваше да видя с очите си как се случват нещата! Имах надежда все някъде там, но уви... Видях как връзкари, които говорят пълни глупости на устен изпит са допуснати за магистрати! Видях как в първа комисия не се допуска използването на закон /пред комисията, но преди това се допуска/, а в другите не е така! Видях как са пресметнали до стотни кой да пуснат сред тях! Видях как някой от квесторите сгреши човека и се даде гласност, че е изтекъл казуса! Разчу се, че и на съдийския също е имало хора с готови казуси! Разбирам от няколко различни източника, че има и тарифа за местата! Още да продължавам ли колега? Честните се броят на пръсти! Борят се с преписвачи и връзкари, и са толкова заблудени, че си мислят, че ще постигнат нещо като четат Каква ирония
- ani_2607
- Младши потребител
Днес мой приятел ми каза, че негов приятел му казал,че чул някой да казва,че са му казали, че са видели как някой обеснява на някой как друг му казал, че е видял и чул, kak някой станал магистрат без връзки. Така че ,колеги, дерзайте, има шанс при това не ,малък!!! Последната запетайка е реторична
- kenjin
- Потребител
ani_2607 написа:[ А ако сте от ония там, които ни тъпчат им кажете да се осъзнаят, че скоро няма да има кой да си плаща данъците и глобите /в момента от друго не постъпват пари в държавната хазна/ в България! Това от своя страна ще доведе до липса на средства за жалките им заплати!
Ани, тях ни най-малко ги вълнува дали има кой да плаща данъците и глобите. Освен това заплати за съдии, прокурори и полицаи ще има абсолютно винаги. Ако трябва ще спрат или намалят пенсиите, но за тия винаги ще има пари.
Нещата не се променят с лаене по форумите, а с протести. Да се бяхте събрали 100 човека, участвали в конкурса, пред ВСС, да видим тогава лоената топка Ц. какво щеше да обяснява пред медиите. Но за съжаление кандидатите за магистрати са М.И.Ш.О.Ц.И .
- kolegat
- Потребител
ani_2607 написа:taipan написа:ani_2607 написа:Това е колеги! Търсят себеподобни и ги намират! Така ще е, няма как да се променят нещата! Всеки, който не е от тях не го допускат! Няма какво да се направи! За това излитащите самолети са по - пълни от кацащите и на терминал две е пълно с млади хора, които са отчаяни от всичко, което се случва и търсят по - добър живот извън границите на милата ни коропмирана и пропита с некадърници родина!
корУмпирана
хахаха благодаря, че видяхте една печатна грешка хахаха Страхотна наблюдателност Дано да сте разбрали и смисъла на написаното! Стига да не сте богоизбран разбира се А ако сте от ония там, които ни тъпчат им кажете да се осъзнаят, че скоро няма да има кой да си плаща данъците и глобите /в момента от друго не постъпват пари в държавната хазна/ в България! Това от своя страна ще доведе до липса на средства за жалките им заплати!
Ох как се смея, толкова шматки не са писали, както тази година. Може би много 20годишни се напинят и искат да изпъкнат. Пхахахахаха, такива писания, и някой 24 карата скъпоценен камък като гоУемите Ръки УРУТска работа ме разтоварват. Мерси, да си жива и здрава!
- taipan
- Потребител
Невъзможно е да влезеш само с четене. Шанса не е голям , не е даже малък ами е никакъв - няма шанс.
Заради това предложих да се направи като с матурите - да се обяви цена или търг за място. За София начална цена - еди колко си , за прованса - едиколко си и така.
В нашата държава проблемите няма да се решат с протести , а с бой - лично мнение
Заради това предложих да се направи като с матурите - да се обяви цена или търг за място. За София начална цена - еди колко си , за прованса - едиколко си и така.
В нашата държава проблемите няма да се решат с протести , а с бой - лично мнение
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Добре, сега какво остава???? Не става с четене, а връзки нямаме( говоря в множествено число) Някой хаби ли му се енергия да негодува публично под формата на протест? Ева ли! Аз имам наблюдения в средите на адвокатурата и там баницата е раздадена отдавна и там няма безплатен обяд! А се чудех какъв е този борец срещу мафията, който ВСС не допуска до конкурса за първоначално назначаване! Всички ще се явим на изпит-това е повече от ясно! Ще роди ли нещо в това негодувание? Пак сме всеки сам за себе си-отвратени от простата истина, че само децата на магистрати успяват! И успяват ли наистина, като по задължение заемат местата на желаещите! И пак се връщам към това-има ли желаещи? Защо да е невъзможно-много трудно да, уродливо-пак да, едва ли ще разберем къде е истината.....
- miko_pk
- Потребител
Мрън, мрън, мрън...
На кривата ракета и космоса й пречи.
На кривата ракета и космоса й пречи.
- generx
- Младши потребител
Истаната колеги е, че изхода е на терминал две! Каквото и да направим пак ще са те и отново ще стане както го искат! Няма какво да направим! Ето отмениха прокурорския и създадоха още по - благоприятни условия за преписване! Надуха оценките на съдийския на определени хора и ще влязат пак с бал над 11.30! Аз лично нямам връзки, нямам пари и стигнах до бал 11.00 след четири месеца здраво четене! И да протестираме и кавото и да правим резултат няма да има! Хората които трябва да отговорят на недоволството ни са онези същите, които не ни дават шанс да се развиваме в собствената си държава!
- ani_2607
- Младши потребител
Оооооооо, Ани, наистина ми омръзна вече твоето мрънкане! Та ти беше една от инициаторките за сезирането на ВСС, относно прокурорския изпит! Ето - отмениха ти го! Какво мрънкаш пак? И ти всъщност от къде падна - от Марс ли?
Как за 1 месец осъзна какво точно се случва ? Наистина ли си била толкова заблудена последните 20 години /предполагам, че си поне на толкова/?
Как за 1 месец осъзна какво точно се случва ? Наистина ли си била толкова заблудена последните 20 години /предполагам, че си поне на толкова/?
- teo_31
- Младши потребител
Малоумниците които инициираха отмяната на прокурорския просто да мълчат. На този етап е много важно да си дадете сметка колко сте прости , къде сте тръгнали , срещу кого и имате ли КПД за това което искате, всичко друго е на заден план за вас .Хората за сефте дадоха лесен казус , който всеки може да реши за 6.00 - това беше реален шанс , защото тук един кадърен юрист за сефте можеше да смачка преписвачите. Нямаше различни решения , уклончивости и други простотии на които се нагледахме през годините
Въпросните глупаци могат да върнат малко назад и да видят доводите ми и не само мойте.
Какво се постигна с отмяната която толкова пламенно желаехте жалки простаци ?
На 06 си вземете вазелин и се намажете обилно по устните и по каналите.
Въпросните глупаци могат да върнат малко назад и да видят доводите ми и не само мойте.
Какво се постигна с отмяната която толкова пламенно желаехте жалки простаци ?
На 06 си вземете вазелин и се намажете обилно по устните и по каналите.
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Здравейте колеги,
Искам и аз да споделя мнението си .Мисля , че това ако се беше случило в друга държава всички тези магистрати щяха да си подадат оставките.Защо заради един човек трябва да се връщат 1000 ?АЗ не мисля че трябва да се стои безучастно ,а никой да не отиде сега на изпита .Каква е вероятността да стане нещо след като всички комисии са същите и винаги ще има някой "вътрешен". За мен е голяма грешка да се обявява преди изпита имената на изпитващата комисия - видя се защо.
Успех все пак на тези , които са решили да повторят тази пародия
Искам и аз да споделя мнението си .Мисля , че това ако се беше случило в друга държава всички тези магистрати щяха да си подадат оставките.Защо заради един човек трябва да се връщат 1000 ?АЗ не мисля че трябва да се стои безучастно ,а никой да не отиде сега на изпита .Каква е вероятността да стане нещо след като всички комисии са същите и винаги ще има някой "вътрешен". За мен е голяма грешка да се обявява преди изпита имената на изпитващата комисия - видя се защо.
Успех все пак на тези , които са решили да повторят тази пародия
- kitaikataaa
- Младши потребител
И пак бла-бла!! Хора, вие къде живеете бе!? Половината сте от разни села и ви разбирам. Какви са тези ако, ако утопии. Вие къде живеете бе?! Ако е велика дума и мирише лошо! Случайно и късмет има, когато завали дъжд, ти се изсере чафка на главата докато прелита, случайно може да ви блъсне кола, или случайно може да имате късмет изравнителната сметка за парното да е във ваша полза. И съвсем случааайно се печели 2-5лв. от тия лотарийните билети, новия бум сред малоумниците
- taipan
- Потребител
taipan написа:И пак бла-бла!! Хора, вие къде живеете бе!? Половината сте от разни села и ви разбирам. Какви са тези ако, ако утопии. Вие къде живеете бе?! Ако е велика дума и мирише лошо! Случайно и късмет има, когато завали дъжд, ти се изсере чафка на главата докато прелита, случайно може да ви блъсне кола, или случайно може да имате късмет изравнителната сметка за парното да е във ваша полза. И съвсем случааайно се печели 2-5лв. от тия лотарийните билети, новия бум сред малоумниците
Гражданино taipan! Да ти заявя само, че ако не са хората от село Вие в София ще измрете от глад! Да не говорим, че по - голямата част от "софиянци" се плашехте от рейсовете доскоро, а и града през почивните дни е празен, защото си ходите по родните места. Ако не знаеш това не е форум за да си споделяме дали сме от София, от село или от провинцията! Това е форум, който е създаден за да коментираме изпита /казуси, тълкувателни решения, административни проблеми/! Така, че ако обичаш бъди така мил и престани да се правиш на остроумен
- ani_2607
- Младши потребител
|
|