- Дата и час: 20 Ное 2024, 20:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
Здравейте, днес се явих на устен изпит в комисията на проф. Владимиров, както е видно и от публикуваните протоколи комисията не е много добре настроена, професорът много държи на наказателното и реже, ако не знаеш нещо, което те пита, останалите също питат и не са особено благосклонни към писане на високи оценки.
Успех!
Успех!
- yulibear
- Нов потребител
Колеги, здравейте.
Паднах се в комисия 2, на доц. Янка Тянкова. Като разгледах сега оценките от другите комисии си давам сметка, че съм била в най-благоприятната комисия.
В тази комиси изпита минава изключително приятно. Говориш по въпросите, задават ти уточняващи въпроси по тях. Доц. Янка Тянкова си пита предимно търговско, почти всеки втори, но не трудни въпроси. Пита кои са търговки сделки, кои са абсолютни търговски сделки, разлика между търговски залог и залог по ЗОЗ.
Изключително добронамерени са, не се заяждат, не унижават, не те карат да се чувстваш глупаво, ако нещо не знаеш искат да помогнат.
Късмет на всички, които предстои устното събеседване
Паднах се в комисия 2, на доц. Янка Тянкова. Като разгледах сега оценките от другите комисии си давам сметка, че съм била в най-благоприятната комисия.
В тази комиси изпита минава изключително приятно. Говориш по въпросите, задават ти уточняващи въпроси по тях. Доц. Янка Тянкова си пита предимно търговско, почти всеки втори, но не трудни въпроси. Пита кои са търговки сделки, кои са абсолютни търговски сделки, разлика между търговски залог и залог по ЗОЗ.
Изключително добронамерени са, не се заяждат, не унижават, не те карат да се чувстваш глупаво, ако нещо не знаеш искат да помогнат.
- claudia
- Младши потребител
yulibear написа:Здравейте, днес се явих на устен изпит в комисията на проф. Владимиров, както е видно и от публикуваните протоколи комисията не е много добре настроена, професорът много държи на наказателното и реже, ако не знаеш нещо, което те пита, останалите също питат и не са особено благосклонни към писане на високи оценки.
Успех!
claudia написа:Колеги, здравейте.
Благодаря за информацията! Дано и вие да сте получили добри резултати
- ani_2607
- Младши потребител
Колеги, бях останала с впечатлението, че на устния изпит за съдии, се тегли по един въпрос от ГПН и един от НПП, сега разгледах протокола от устния изпит,проведен на 18.05.15г., и видях, че в комисията на проф. Владимиров, са се падали въпроси на кандидати или само по наказателно или само по гражданско, аз ли греша или има промяна в правилата или въобще не е имало такова правило.
- sis_19
- Младши потребител
sis_19 написа:Колеги, бях останала с впечатлението, че на устния изпит за съдии, се тегли по един въпрос от ГПН и един от НПП, сега разгледах протокола от устния изпит,проведен на 18.05.15г., и видях, че в комисията на проф. Владимиров, са се падали въпроси на кандидати или само по наказателно или само по гражданско, аз ли греша или има промяна в правилата или въобще не е имало такова правило.
Не съм се явявала до сега, но мисля, че това не е възможно! Трябва да се пада един по наказателно и един по гражданско! Това са правилата
- ani_2607
- Младши потребител
Няма невъзможни неща - като да ти се падне в.8 и в. 6; в. 7 и в. 14; в. 22 и в.18, в. 30 и в. 36...
- sis_19
- Младши потребител
sis_19 написа:Няма невъзможни неща - като да ти се падне в.8 и в. 6; в. 7 и в. 14; в. 22 и в.18, в. 30 и в. 36...
е и? Единият конспект е от1 до 40, а другия е от 1 до 52
- ani_2607
- Младши потребител
оф, нещо съм изпушила вече...
- sis_19
- Младши потребител
Колеги, защо са толкова ниски оценките! Да не би да не дават да се използват законите?
- ani_2607
- Младши потребител
ani_2607 написа:Колеги, защо са толкова ниски оценките!
- agents_group
- Младши потребител
agents_group написа:ani_2607 написа:Колеги, защо са толкова ниски оценките!
Е чак толкова да не са чели Хора с почти шест на казуса да имат три и четири на устен? Започвам да се страхувам да се явя в петък
- ani_2607
- Младши потребител
Кандидатите с входящи номера от 1 до 661 са разпределени в зала 272 ет. 3
Кандидатите с входящи номера от 662 - 962 са разпределени в зала 292, ет. 4
Кандидатите с входящи номера от 963 - 1090 са разпределени в зала 255, ет. 2
Сигурен съм че ще опазят над 600 души в 1 зала да няма преписвачи ОТНОВО
Кандидатите с входящи номера от 662 - 962 са разпределени в зала 292, ет. 4
Кандидатите с входящи номера от 963 - 1090 са разпределени в зала 255, ет. 2
Сигурен съм че ще опазят над 600 души в 1 зала да няма преписвачи ОТНОВО
- peacemakerbgg
- Младши потребител
Един облог какъв тип ще е казуса? Аз мисля че ще има много ГПК и текста ще е от сорта - Лицето "Скапаняк" влязло в затвора . Докато бил в затвора Скапаняк излезнал отпуска и обрал пенсионер след което се прибрал пак в затвора без никой да разбере за обира. След 3,5 години Скапаняк бил освободен , радвал се на свободата и направил грабеж - осъдили го , ама лицето "Педерас" разказало как Скапаняк обрал лицето "Дъртанян" докато бил отпуска.
От тука въпросите ги оставям на въображението ви.
Казус , като предния дето го анулираха може да с падне на некой правнук.
От тука въпросите ги оставям на въображението ви.
Казус , като предния дето го анулираха може да с падне на некой правнук.
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
хахахаха! Искренно ме разсмяхте колега Аз предлагам, ако някой има номера на Тошко да му се обади за да вземе номерата на приятелчетата му, които не са преписвали и да се сдобие с новите казуси Така поне всички ще можем да препишем, ако бъдат споделени! Условията за преписване този път са повече от перфектни! Особено в залата с над 600 кандидата! Трябваше изпита да се казва "Изпит за най - успешен преписваш",а устния "Изпит по актьорско майсторство, за най- големите връзкари и паралий" ! Това е за жалост истината в БГ
- ani_2607
- Младши потребител
От ВСС потвърдиха, че от догодина всички конкурси за къде що има държавна работа, включително на материално извършване, ще се провеждат на принципа "всичко в едно" (all in) в Арена Армеец
- kenjin
- Потребител
Това какво ще рече бре колега?
-
u3mamhukaa - Потребител
Ще рече, че помещаването на 600 кандидата в една зала е тест към една по-голяма глупост, без да омаловажаваме и тази идиотия ...
- kenjin
- Потребител
Вижте кво , който има казусите за изпита да ми ги прати на ЛС щото не се издържа вече , направо ми писна.
Така де , за матурите цената е ясна , да се обяви и официална цена за нашия изпит. Кво се парите на идиоти?
Така де , за матурите цената е ясна , да се обяви и официална цена за нашия изпит. Кво се парите на идиоти?
-
u3mamhukaa - Потребител
С 22 гласа "за" и нито един "против" ВСС избра представителна комисия по обществените въпроси. Изискванията към кандидатите бяха да са от мъжки пол, за да могат да си го местят след всяко неприятно запитване.
Тази вечер от 19:30 по Нова Телевизия ще излъчат предаването "професия кандидат за магистрат", като в края на предаването ще излъчат и непоказвани кадри от бакстейджа на концерта на ВСС.
По повод цената на изпита, в момента Пощенска банка предоставя промоционална възможност за финансиране. Новият целеви кредит "Я съм мале магистрат" гарантира спокоен живот, срещу минимална лихва от 1.99 %.
2020 год. Из последните заглавия в ПИК:
СКАНДАЛНО!!!!!! Син на висш магистрат бе хванат, че не преписва на конкурс за младши магистрати.
Тази вечер от 19:30 по Нова Телевизия ще излъчат предаването "професия кандидат за магистрат", като в края на предаването ще излъчат и непоказвани кадри от бакстейджа на концерта на ВСС.
По повод цената на изпита, в момента Пощенска банка предоставя промоционална възможност за финансиране. Новият целеви кредит "Я съм мале магистрат" гарантира спокоен живот, срещу минимална лихва от 1.99 %.
2020 год. Из последните заглавия в ПИК:
СКАНДАЛНО!!!!!! Син на висш магистрат бе хванат, че не преписва на конкурс за младши магистрати.
- kenjin
- Потребител
всички ли смятате, че предстоящият казус ще е непосилен?
- erina_
- Младши потребител
|
|