Здравейте, предстои ми явяване на тест в НОИ за отдел Пенсии, и отдел Административен бих била много благодарна ако някой има примерни тестове да ми го изпрати на daniela_taneva@abv.bg за да се ориентирам на какво да наблегна. Благодаря предварително.
Поздрави!
- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс НОИ
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Конкурс НОИ
Здравейте,
Предстои ми тест за длъжност експерт по осигуряването в отдел Пенсии. Ще бъда благодарна, ако някой от Вас разполага с примерни тестове.
Предстои ми тест за длъжност експерт по осигуряването в отдел Пенсии. Ще бъда благодарна, ако някой от Вас разполага с примерни тестове.
- dansita
- Нов потребител
Здравейте, предстои ми явяване на конкурс в НОИ, за отдел Пенсии. Бих била много благодарна, ако някой има примерни тестове да ми ги изпрати на earth2204@abv.bg, за да се ориентирам на какво да наблегна. Предварително благодаря!
Поздрави,
Илияна Вангелова
Поздрави,
Илияна Вангелова
- earth2204
- Нов потребител
Здравейте, предстои ми явяване на тест в НОИ за отдел Пенсии, ако някой има примерен тест, ще бъда много благодарна да ми го изпрати на lushka77@abv.bg за да се ориентирам на какво да наблегна.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- misha77
- Нов потребител
Здравейте, предстои ми явяване на тест в НОИ за Конкурс за длъжността „експерт по осигуряването“ в сектор „Краткосрочни плащания“, ако някой има примерен тест, ще бъда много благодарна да ми го изпрати на ssalkina88@gmail.com за да се ориентирам на какво да наблегна.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- salkina
- Нов потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|